Kaskády Barrandov - bydlení u Prokopského údolí

Kaskády Barrandov - bydlení u Prokopského údolí

Datum publikace článku: 21. 08. 2014

Kaskády Barrandov patří mezi moderní rezidenční lokality v Praze, zároveň jsou velmi příjemným místem pro život ve městě a také v bezprostřední blízkosti Prokopského údolí. V průběhu výstavby etap vznikla "hnízda" domů, která jsou volně průchozí, současně zde byly vytvořeny polosoukromé prostory a dětská hřiště s vodními prvky a relaxačními plochami.

Stavbu zahájila společnost FINEP. Proč koupit byt právě od FINEPU? Prohlédněte si další jejich projekty a poznáte sami.

Dostupnost

Další možností je využít některou z autobusových linek. Těmi se můžete pohodlně dopravit na stanice metra B Zličín či metra C Kačerov. A například díky přímému napojení na Pražský okruh dojedete na letiště Václava Havla již za 15 minut.

Vizualizace Smíchov City

Náměstí

Ke stávajícím obchodům a službám tak přibydou další, které lokálním rezidentům nabídnou místa k posezení, nákupům, sportu i relaxaci. Můžete se tak těšit na restauraci s minipivovarem, kavárnu, potraviny, drogerie, na vlasové a nehtové studio, fitness centrum, školičku, lékařskou ordinaci s lékárnou a další.

Pro ještě lepší dopravní dostupnost bude dále prodloužena stávající tramvajová trať a první z nových zastávek se stane součástí tohoto náměstí.

Zdroj: Hospodářské noviny 16. 7. 2014

<< Zobrazit všechny aktuality