Tvář Prahy se neustále vyvíjí

Tvář Prahy se neustále vyvíjí

Datum publikace článku: 04. 11. 2016

Praha mění svoji tvář, a tak se během let objevila řada nových zajímavých pozemků, které vznikly její evolucí. Tyto změny jsou samozřejmě ideální pro realizaci nových developerských projektů. Zbouráním nevyžitých továren a zkultivováním zanedbaných lokalit vznikly nové a často velmi atraktivní pozemky, které se přímo nabízejí pro výstavbu kvalitního moderního bydlení nebo komerčních budov blízko centra Prahy.

Prodej bytů v Praze byl již zahájen

Rezidenční projekty v Praze nedaleko Vltavy a nabízejí příjemné bydlení s velkými možnostmi pro využití volného času. Bydlení v jednom z bytů o rozlohách od 30 m² až 100 m² vám zpříjemní i napojení lokality na infrastrukturu města a kompletní občanská vybavenost - mateřské školky, školy, poliklinika, supermarkety či sportoviště, ale i nová cyklostezka se skvělým povrchem.

Páni architekti mysleli skutečně na vše, získáte bydlení, kde je i prostor pro komunální odpad. Ten jednou provždy ukončí nekonečné dohadování, kdo má v dešti dojít s košem. Pražšké lokality mají vynikající dopravní dostupnost do centra Prahy a současně nabízí i spoustu zeleni.

V Praze jsou lokality, které na své obyvatele teprve čekají

Byty na prodej na Praze 5 patří k velmi dynamickým a perspektivním projektům. Prodej bytů, které navazují na stávající zástavbu, je rozložen na několik etap a najdete zde byty velikosti od 1+kk až po 4+kk.

Společnost FINEP drží krok s evolucí Prahy a již léta se podílí na tvorbě její nové tváře. Ze zanedbaných koutů a nevyužitých míst naší metropole vytváří výstavní lokality s kvalitním bydlením. Je víc než možné, že prodej bytů v Praze od FINEP sedne i vám.

<< Zobrazit všechny aktuality